My favorite big bag, and this is why

In mijn leven heb ik op gebied van fashion twee verslavingen.. Schoenen en tassen. Inmiddels kan ik het binnen de perken houden en koop ik alleen nog een extra item als het echte liefde is 🙂

Maar een poosje geleden was het toch echt tijd voor een nieuwe shopper. Je weet wel zo’n a-sociaal grote tas, nou die dus. Mijn zwarte tas had namelijk haar beste tijd gehad, de zoektocht kon beginnen. Zou ik weer voor zwart gaan? Ik vind kleur altijd wel een dingetje, niet alleen in mijn interieur, maar ook in mijn kledingkast. Het liefst draag ik zwart of grijs.. Ook ik vind dat ik wel eens uit mijn comfortzone moet stappen, dus zo hier en daar vind je in mijn appartementje en dus ook in mijn kledingkast een klein beetje kleur. Zou ik nu dan toch maar eens voor een gekleurde tas gaan?

By-Jet was al een paar keer op mijn pad gekomen met onder andere haar prachtige stoere leren tassen.
En nog leuker, ze tipte mij op een nieuwe kleur, donker groen… Ik werd nieuwsgierig, ik kreeg wat foto’s doorgestuurd en ik was verkocht!

Zo’n ontzettend gave kleur, die je niet vaak ziet. De tas is lekker grof en dus wat stoerder, wat wel bij mij past.
Inmiddels heb ik de tas al een poosje in mijn bezit en ik moet zeggen, het leer gaat echt leven waardoor de tas steeds mooier wordt.

De tas heeft een lekker groot vak waar je van alles in kan stoppen en af kunt sluiten met een rits, wel zo veilig. Ook is er aan je waardevolle spulletjes gedacht, in de tas zit nog een klein vakje, ook afsluitbaar met een rits.
Of ik nu naar mijn werk ga, boodschappen ga doen of gezellig een dagje weg ga, vaak grijp ik toch naar deze leukerd!

Pssst! By-Jet heeft nog veel meer fijne wannahaves, dus je bent gewaarschuwd 🙂

XO Lotte

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *