The green club | Meet team Begonia Maculata

Welcome to the green club | Meet team Begonia Maculata. Ofwel de stippenplant, dat is namelijk een stuk makkelijker te onthouden. Dit kekke ding heb je vast al voorbij zien komen op social media. Logisch, want het is zo’n leukie! Een echte eyecatcher voor je interieur en daar houden wij van.

Naast onze groene vriendjes houden wij ook van de zomer! Teminste, de zomerse temperaturen want het is tenslotte pas mei. Wat is het heerlijk. Je begrijpt dus wel dat wij, wanneer we niet aan het werk zijn, hier volop van genieten. Zon, zee, strand, weekendjes weg & festivals. WE LOVE IT!

Wat doe jij met dit heerlijke weer? Of heb je nog onmisbare tips voor ons? Laat het ons even weten in een reactie 😀

The green club | Meet team Begonia Maculata | Muoto Blog

 

Terug naar ons gestipte vriendinnetje. Want waar ik het liefst uren in de zon lig houdt de Begonia Maculata wel van veel licht, maar niet van direct zonlicht. Nu weet jij dus waar je de plant kunt neerzetten.

Zorg ook dat de plant genoeg water krijgt. Zeker met het warme weer. Want net als bij ons komt schoonheid van binnenuit en dat betekent genoeg drinken. Hoe vaak je de plant water moet geven is een beetje afhankelijk van de standplaats. Voel daarom regelmatig of de aarde nog vochtig is. Is de aarde droog, dan heeft de plant wat vaker water nodig.

The green club | Meet team Begonia Maculata | Muoto Blog

 

Vorige maand fotografeerde ik de Ficus op mijn kantoor. Deze keer fotografeerde ik thuis bij Leony. Een echte Urban Jungle lover met een té leuk interieur. Zo leuk dat ik je daar later meer over vertel en van laat zien.

In juni stelt Lotte of ik je weer voor aan een brand new member van onze green club. Heb je alvast wat inspiratie nodig? Volg dan ons ‘The Green Club’ bord op Pinterest. Vergeet je ook niet foto’s van jouw plantjes te delen via #muotogreenclub?

The green club | Meet team Begonia Maculata | Muoto Blog

 

Happy days!
XO Annette

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *