The green club | Meet team Ficus

Welcome to the green club | Meet team Ficus. Vandaag stel ik je voor aan mijn petit Ficus. Dit leuke plantje is namelijk een echte must-have en rockt als ware desk essential op mijn gerestylede werkplek.

Inmiddels is ons huis een echte urban jungle. Met de Monstera Deliciosa, Alocasia, Philodendron Atom en niet te vergeten de Monstera Obliqua. Er is alleen één klein dingetje… Iets met groene vingers, die heb ik namelijk niet. Nou ja, een beetje dan want al mijn groene vriendjes leven nog.
Vooruit, ik biecht op, als ze dood gaan koop ik gewoon een nieuwe. Three bloody mary’s and I’m good to go, toch?

The green club | Meet team Ficus | Muoto Blog

The green club | Meet team Ficus | Muoto Blog

Anyhow, gelukkig is er een app die mij helpt met het verzorgen van mijn geliefde zuurstofmachines. Gardenia is dé app voor beginners, gevorderden of onhandigen, like me. Blader door de database en ontvang waardevolle tips voor het verzorgen van je planten. Zo kun je zien of je plant graag in de zon, of toch liever in de schaduw staat. Hoeveel water ze nodig heeft en in welke periode ze het beste groeit. Daarnaast zal Gardenia je herinneren wanneer het tijd is om je plant water te geven, te bemesten of te snoeien. Handig, toch?!

The green club | Meet team Ficus | Muoto Blog

Kortom, deze app is mij op het lijf geschreven! Ik weet wanneer ik mijn planten water moet geven en zo blijven de members van mijn green club fresh! Op basis van je locatie voorziet de app je zelfs van de weersinformatie, inclusief temperatuur, vochtigheid en regen. Ook handig dus voor de planten in de tuin of op balkon.

Happy gardening!

XO Annette

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *