Tropical vibes with Creative Lab Amsterdam

There’s a heatwave coming babes! Daarom leek het mij een goed idee om deze tropical vibes naar binnen te halen. Want hoe vervelend is het als je met dit weer de he-le dag binnen zit. Boring! Zelfs met de meest fantastische job, dobber je toch liever een fijn eindje van de waterkant. En laten we eerlijk zijn, hoe flexibel je werkplek ook is, met de zon op je scherm zie je echt niks [en nee, de parasol telt niet]. Dus, halen we deze tropische vibes naar binnen met… [drumroll please, let’s keep this exciting even though you already the answer] Creative Lab Amsterdam!

I love Creative Lab Amsterdam. Liefde op het eerste gezicht, want daar geloof ik heilig in. Tropische prints, mooie materialen, waanzinnige drukwerk technieken en shiny golden details. Lucky for me, hebben Heleen en Nienke, de dames achter dit hippe label, niet stil gezeten. Zo is de collectie inmiddels uitgebreid met posters en wallpaper. En iets zegt mij, dat het daar niet bij blijft.

Tropical vibes with Creative Lab Amsterdam | Muoto Blog

Voor mijn werkplek heb ik het monochrome ingeruild voor kleur en de Ficus heeft plaats gemaakt voor de [baby] Alocsia en de Monstera. Zomers ben ik sowieso meer van kleur dan in de winter. Dan mag alles weer heerlijk grauw, grijs en zwart zijn [dat past tenslotte bij m’n aura]. Maar nu wil ik kleur, alleen niet te veel. Gelukkig sluiten de prints helemaal aan bij mijn groen gekleurde vriendjes.

In de de witte lijstjes heb ik kaarten ingelijst, maar wel andersom. Je ziet namelijk de achterkant. Op de voorkant staan leuke teksten als hooray, congrats en happy birthday, in mooie gouden letters. De kaarten zijn er met heel veel verschillende prints en in diverse maten en uitvoeringen. Niet alleen leuk om in te lijsten maar ook om te versturen, want hoe fijn is het om in dit digitale tijdperk een persoonlijk berichtje te ontvangen via de post.

Tropical vibes with Creative Lab Amsterdam | Muoto Blog

Ben jij heerlijk aan het genieten van deze oh zo warme zomer? Of zit je net als ik, nog even binnen op kantoor? Gelukkig is het bijna vakantie en is het tijd om even te relaxen en genieten. Laat je ons weten welke te leuke hotspots jij hebt ontdekt?

XO Annette

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *