Why we love muesli [and you should too!]

Good morning!
Ahum.. Ik ben echt zo geen ochtendmens en zo zijn er hopelijk vele mensen met mij 🙂
Het liefst blijf ik zo lang mogelijk in m’n heerlijke bedje liggen [ook door de weeks maak ik mij hier schuldig aan]. Uiteraard heb ik daarna ontzettend veel spijt, omdat ik dan onwijs moet haasten. Het ontbijt schiet er daarom ook vaak bij in, meestal eindigt dit in wat yoghurt met standaard muesli in een bakje wat ik dan op mijn werk snel naar binnen werk. Niet echt een gezellig ontbijtje… Dat kan vast beter!

De mannen [ja, mannen] van My Muesli zijn het vast helemaal met mij eens. Per toeval ontdekte Annette My Muesli via Instagram. En wat blijkt zij produceren o.a. muesli to go! Nog leuker, wij kregen een proefpakketje bij onze Paasbestelling [die kun je binnenkort checken op IG], whoohoo!

Why we love muesli (and you should too!) | Muoto Blog

Het proefpakketje bestaat uit 6 smaken:
Blueberry Muesli
Berry Muesli
Berry White Choc Muesli
Chocolate Muesli
Blackberry Granola
Overnight Oats

Na het openen van de doos hoefde ik niet lang na te denken en greep ik gelijk naar de Berry White Choc, want zeg nou zelf wie kan er nou witte chocoladestukjes weerstaan?!

Why we love muesli (and you should too!) | Muoto Blog

Ik moet toegeven, ik wilde persé genieten van mijn eerste bakje yoghurt met bijzondere muesli, dus heb ik deze genuttigd tijdens een slow start op zondag. Dik genieten! De muesli is heerlijk knapperig en de combinatie van witte chocolade met frambozen is om te smullen. Wat ook fijn is om te weten, alle ingrediënten zijn biologisch. En dat is nog niet alles, je kunt namelijk je eigen Muesli, Granola of Oats zelf samenstellen.

Why we love muesli (and you should too!) | Muoto Blog
Bedankt mannen! Mijn ontbijt zal voortaan een feestje zijn én ik hoef mijn ochtendritueel hier niet voor aan te passen 😉

XO Lotte

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *