You rock with these desk essentials

De launch van Muoto betekend dat ik steeds vaker tijd besteed achter mijn laptop. Ik hecht veel waarde aan een prettige werkplek en er zijn een paar desk essentials die niet kunnen ontbreken.

Een echte must is daglicht. Daglicht maakt werken prettiger en zorgt er bovendien voor dat je productiever bent. Daarnaast is daglicht super belangrijk voor het maken van een goede foto. Lucky for me summer is coming!

De luxe van ons werk is dat wij vrijwel overal kunnen werken. Op mijn kantoor, vanaf de bank, vanuit de keuken maar ook bij dat leuke koffietentje in de stad. Daarom werk ik het liefst met een laptop. Deze kan overal mee naar toe en zo kan ik overal blogs schrijven en onze website updaten. When there’s coffee and wifi I’m all set.

You rock with this desk essentials | Muoto Blog

Naast Muoto werken Lotte en ik allebei fulltime als designer. Het is voor ons dan ook erg belangrijk om genoeg inspiratie te krijgen. Ik ben een echte Pinterest addict en vind het heerlijk om door alle mooie plaatjes heen te scrollen. Daarnaast heb ik iets met woorden en ben ik verslaafd aan leuke quotes. Op mijn kantoor staan dan ook altijd een aantal lijsten met mijn fave quotes. Zeker op maandag ochtend kan ik wel wat motivatie gebruiken!

Sinds kort ben ik ook helemaal weg van de sticky quotes van Goegezegd. Deze té leuke quotes zijn zelfklevend dus je kunt ze overal opplakken. Van teksten als you rock en hello gorgeous tot bijzondere uitspraken uit Belgique, daar komt Goegezegd namelijk vandaan. Zit jouw favoriete quote er net niet tussen, ontwerp dan je eigen quote. Je kunt de grootte aanpassen en kiezen tussen de kleuren goud, zilver, brons en zwart.

You rock with this desk essentials | Muoto BlogYou rock with this desk essentials | Muoto Blog

 

You rock with this desk essentials | Muoto BlogDe enige desk essentials die op mijn kantoor nog missen zijn groen, want ook van groen worden we productiever en onze groene vriendjes zorgen natuurlijk ook voor sfeer. Daarom ga ik op zoek naar de nieuwe member van The Green Club en deze stel ik later aan je voor.

XO Annette

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *